Diari La Veu del País Valencià
La XXIII Lliga de Raspall Professional Diputació de València Va de bo!

PilotaVeu / València.

Segons ha informat la Federació de pilota valenciana, el pròxim dilluns 15 es presentarà una nova edició de la competició més important per equips de la modalitat de raspall, la XXIII Lliga de Raspall Professional Diputació de València. Aquesta tindrà lloc a les 12 hores en la sala de premsa de la Diputació de València.

L’acte estarà presidit per la diputada d’Esports, Isabel García Sánchez i també hi assistiran el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el vicepresident de raspall de l’FPV, Armando Mercé, Emi Peris i Alfredo Hernando com a responsables de Val Net, així com els jugadors i trinqueters participants en el campionat.

Pel que s’ha comunicat, la present edició tindrà un format similar al de la lliga d’escala i corda, amb 6 equips que jugaran una fase de lliga tots contra tots i accediran els 4 primers a semifinals jugant el primer classificat contra el quart i el segon contra el tercer al millor de tres partides, d’on eixiran dos equips que disputaran la final, també al millor de tres partides.

La Federació també ha donat a conèixer en la seua web els equips participants, encara que possiblement segons s’ha comentat des de l’empresa potser hi haja algun canvi d’última hora, ja que en aquest moment es troba algun jugador lesionat com el mitger Sidhamed o el rest Domingo. I ha informat que començarà el proper dimarts dia 16.

S’espera una lliga molt igualada i de gran nivell, tot i que crida l’atenció l’absència de grans jugadors, com Waldo, Marrahí, Guille, Pepe, Ricard, Alberto, Josep o Mario entre altres, alguns d’ells per lesió,

L’únic debutant en la present edició és el jove rest de Llutxent Domingo.

El calendari de competició i les corresponents partides es donaran a conèixer durant la presentació el pròxim dilluns.

Comparteix

Icona de pantalla completa