Diari La Veu del País Valencià
Obres i data de la 43a edició del Mà a Mà de Bunyol 2016

RedactaVeu / Bunyol.

La propera edició del Mà a Mà de Bunyol tindrà lloc el dissabte 20 d’agost a les 22.30h a l’Auditori Municipal de Sant Lluís amb les dues bandes de la localitat.

Segons recull la web del ‘Mano a Mano’ aquesta 43a edició comptarà amb una fita poc freqüent com és que les dues bandes L’harmònica i L’Artística interpretaran la mateixa obra, en aquest cas Wine Dark Sea de John Mackey, i que també serà una estrena europea, a banda d’altres obres que configuren sengles programes. Segons afirmen l’última vegada que això succeí fou fa 80 anys quan també totes dues coincidiren en el Certamen Internacional de Bandes de València.

Així, el Mà a Mà començarà amb La Societat Musical L’Artística sota el títol genèric d’El Mar, i amb Henrie Adams al capdavant interpretaran North Sea Overture d’Andre Waignein i Wine-Dark Sea de John Mackey, per concloure amb ‘Le Mer, trois equisses symphoniques’ de Claude Debussy.

La segona part serà el torn del Centre Instructiu Musical L’Harmònica, amb el seu titular David Fiuza al capdavant les qui interpretaran la Simfonia núm. 8 de James Barnes (estrena estatal) i la Simfonia Wine-Dark Sea de John Mackey. A més, com és tradicional clouran amb l’Himne a Bunyol.

Comparteix

Icona de pantalla completa