Diari La Veu del País Valencià
El futbol investigat per frau administratiu

RedactaVeu / València.

La portaveu d’Esports en les Corts, Mercedes Caballero, reitera aquesta petició d’informació per a conèixer “si les presumptes irregularitats afecten a equips valencians de forma directa o per greuge comparatiu”

La portaveu d’Esports del grup socialista en les Corts, Mercedes Caballero, ha reclamat al Consell Superior d’Esports la documentació relacionada amb un presumpte frau administratiu que afecta diversos clubs de futbol.

En aquest sentit, la diputada socialista ha destacat que el Consell Superior d’Esports ja té la documentació sobre el presumpte frau administratiu que parla de crèdits a certs clubs per a evitar descensos de categoria.

Des del grup socialista en les Corts ”volem insistir que a més de remetre la citada documentació al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD), ens la remeta també a nosaltres, tal com demanem a l’inici de les investigacions”, ha assenyalat Caballero. Els socialistes ja van presentar al gener una proposició no de llei en les Corts Valencianes en aquest sentit.

“Volem saber si les presumptes irregularitats afecten a equips valencians de forma directa o per greuge comparatiu”, ha insistit la parlamentària del PSPV, qui ha subratllat que “estaríem clarament davant un cas que afecta la igualtat d’oportunitats i d’adulteració de la competició”.

Comparteix

Icona de pantalla completa