Diari La Veu del País Valencià
Bonig al PSPV, Compromís i EUPV: ‘Qui estiga lliure de pecat que tire la primera pedra’

RedactaVeu / Europa press / València.

La presidenta del PPCV i portaveu del grup popular a les Corts Valencianes, Isabel Bonig, s’ha dirigit al PSPV, Compromís i EUPV per a demanar-los que recorden quan pugen a la tribuna que “qui estiga lliure de pecat tire la primera pedra” i “hui, almenys, una xicoteta pedra la tiren sobre vostès i no sobre el grup popular”.

Així s’ha pronunciat a l’inici de la sessió de control al president de la Generalitat, Ximo Puig, després que la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil haja cridat a declarar com a investigats a tot el Consell d’Administració d’Imelsa, inclosa la vicepresidenta quarta de la Diputació, Rosa Pérez (EU), que va denunciar el cas, per les contractacions efectuades, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores de la investigació.

A més de Pérez Garijo, qui declararà dimarts que ve, la qual ha fet declaracions a La Veu indicant que aquest fet “és el preu d’enfrontar-se als poderosos”, han sigut citats, entre d’altres, el vicepresident tercer, Emili Altur, de (Compromís), que en el seu moment va presidir la comissió de recerca creada en la corporació i que segueix en el consell, i l’exportaveu del PSPV en la corporació i fins a fa pocs dies cap de gabinet, José Manuel Orengo.

“Podria pujar ací a aquesta tribuna i dir que tots vostès, Partit Socialista, Bloc-Compromís i IU, són corruptes i aplaudir, i no ho faré, senyor president, perquè la corrupció és un càncer que ens està matant a tots”, ha dit, en particular als qui consideren que “a la política es ve a servir i mai a ser servits”.

A més, ha apuntat que no li cap “el menor dubte que tant els socialistes com Compromís demanaran la mateixa contundència i superioritat moral” que li exigeixen al PP.

Puig: “Absoluta contundència” davant la corrupció

Davant aquestes paraula, Puig ha dit: “No li càpiga el menor dubte que davant la corrupció els grups que sustenten el govern actuaran amb radical diferència a com han actuat vostès: actuaran amb absoluta contundència, amb absoluta honradesa i honestedat i, malgrat que hagen difós que tots som iguals, a l’hora de la veritat es veurà com tots no som iguals”.

“Les pedres són xicotetes o grans, allò important és que acabem ja d’una vegada per sempre el que ha significat aquest temps que vostès han protagonitzat”, ha agregat dirigint-se a la bancada ‘popular’.

Comparteix

Icona de pantalla completa