Diari La Veu del País Valencià
Grau abandona el seu domicili després de 5 hores de registre

RedactaVeu / EP / València.

L’exalcalde de València, Alfonso Grau, ha eixit poc abans de les 13.30 hores del seu domicili, en el centre de la ciutat, i ha pujat en un vehicle de la Guàrdia Civil després de cinc hores d’un registre practicat en el seu habitatge.

Grau, que no ha fet declaracions, està sent investigat per un jutjat de València per un presumpte delicte de suborn en relació amb unes suposades irregularitats en una contractació de l’Ajuntament amb un empresari. La causa, que es remunta a la fi de 2015, es va iniciar arran d’una denúncia de Fiscalia.

L’exvicealcalde ha eixit per la porta posterior de l’edifici del seu habitatge, en el carrer Cronista Carreres, poc abans de les 13.25 hores. Cinc minuts abans, havien eixit de l’immoble agents de la Guàrdia Civil i un d’ells havia engegat el cotxe en el qual ha pujat Grau.

A les portes s’han concentrat nombrosos periodistes, encara que Grau ha eludit fer cap comentari. Al mateix temps, tres agents de la Guàrdia Civil han tret per la porta principal, en Porta de la Mar, diverses caixes de cartó que han carregat en un cotxe.

Alfonso Grau, aquest dilluns, després del registre del seu habitatge. Foto: EP.

Grau arribat a primera hora del matí al seu domicili -sobre les 8.30 hores- acompanyat de diverses persones, entre elles guàrdies civils i la seua filla, segons fonts veïnals, que han indicat que des de fa diversos mesos l’exalcalde no dorm en la casa. Als guàrdies civils de paisà que hi havia en la porta, s’han unit uns altres amb uniforme al llarg del matí, així com també cotxes patrulla.

Comparteix

Icona de pantalla completa