Diari La Veu del País Valencià
Arnau (ERPV): ‘El PP, una organització dedicada al saqueig dels diners dels valencians’

RedactaVeu / València.

Arran de les informacions aparegudes al voltant de la figura de Francisco Camps dins l’anomenada ‘Operació Taula’, la secretària general d’Esquerra Republicana del País Valencià, Núria Arnau, ha afirmat que “a mesura que avança la investigació de l’Operació Taula, el PP va semblant-se més a una organització criminal organitzada a costa dels diners dels valencians”.

Núria Arnau.

Per a Arnau, “cada dia veiem el degoteig d’informacions sobre el saqueig sistemàtic de les nostres institucions. La corrupció estructural que afecta al Partit Popular ens ha empobrit econòmicament i també ha danyat el nostre benestar en àmbits clau com la sanitat o l’educació amb el cas dels sobrecostos de CIEGSA. La corrupció i l’espoli fiscal que patim ens han convertit en un dels territoris més empobrits i amb pitjors serveis públics per a la ciutadania.”

Segons la dirigent republicana, cal que s’aparte de tots els càrrecs públics els implicats en la trama fins que s’aclarisquen les responsabilitats en tot aquest cas. “Durant anys han gaudit d’una impunitat que s’ha d’acabar. I ara veiem com el PP queda inhabilitat políticament per a gestionar el bé i els béns comuns. Cal que les institucions valencianes habiliten mecanismes de control més exigents perquè mai més torne a passar. Els valencians estem farts d’omplir portades sobre corrupció quan som molt més que això”, ha posat de relleu la dirigent d’ERPV.

Comparteix

Icona de pantalla completa