Diari La Veu del País Valencià
Varona dimiteix com a president de la Fundació València CF
EFE / València

Varona va explicar la seua decisió en un comunicat, ja que va decidir no fer declaracions, difós després de la reunió d’un grup de patrons de la Fundació. “Durant aquest temps he patit desqualificacions personals, insults i vilipendis que, en molts casos, vénen de persones que no em coneixen”, assenyala el comunicat, en el qual Varona afegeix que no està “disposat a assumir el desgast tant personal com a professional” al qual ha sigut sotmès.

A més, recorda que “teníem un full de ruta marcat que es va veure truncat inesperadament per la decisió de l’anterior president del club d’abandonar el València CF. No entrava en els nostres plans aquest escenari”. “Vaig vindre a treballar amb molta il·lusió i realment el desenvolupament dels esdeveniments m’ha impedit realitzar-ho”, va agregar.

A la conclusió de la reunió, el patró Francisco Blasco fou qui va comunicar la decisió de Varona i va apuntar que van tractar de convèncer-lo, sense èxit, que continuara en un càrrec, que ocuparà fins que s’accepte la seua dimissió de manera formal. Al marge de la dimissió de Varona, va explicar que en la reunió d’aquest grup de treball de la Fundació “hem estat treballant en diverses línies, fonamentalment en el problema més important que té la Fundació que és la negociació del deute amb Bankia”.

“En aquest sentit creiem que cal sol·licitar al València CF una auditoria de gestió independent, tant del club com de les societats vinculades, com a mecanisme previ necessari per a poder conèixer la situació econòmica real del València i fonamentalment per a poder recolzar el pla de negociació que volem presentar a Bankia”, va agregar.

En el plànol esportiu, aquest grup de treball del patronat va apuntar que recolzen la renovació d’Ernesto Valverde i el vicepresident esportiu, Amadeo Salve, va assenyalar que “la idea és transmetre a Valverde que és unànime per quasi tot el valencianisme la decisió que continue en el club, conforme ho teníem establert abans que ocorreguera tot açò que ha succeït”.

De cara la pròxima junta extraordinària d’accionistes, que se celebrarà la primera setmana de juny, Blasco va insistir que la idea del patronat segueix sent “democratitzar el club, no solament en l’elecció del consell administració sinó també en la transparència de la gestió i en el control”.

Comparteix

Icona de pantalla completa