Diari La Veu del País Valencià
GVA posa en marxa un nou blog del SERVEF exclusivament en castellà

RedactaVeu / València.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) ha posat en marxa un blog únicament en castellà que podeu trobar a la següent adreça. L’objectiu del mateix és facilitar informació i coneixement de forma ràpida i senzilla a les persones que estan buscant feina, però sols el podem trobar en una de les dues llengües oficials del País Valencià.

El blog del SERVEF es constitueix com un nou servei a les persones demandants d’ocupació mitjançant un nou format, el de blog que permetrà accedir a consells, informació, idees i suggeriments sobre aspectes relacionats amb l’ocupació, la formació i l’orientació laboral.

Foto: GVA.

Foto: GVA.

La informació del blog serà elaborada pels tècnics del SERVEF, fet que en la pràctica permetrà que, a més de l’atenció personalitzada que es realitza dia a dia als centres del SERVEF també es puga apropar el coneixement i experiència d’aquests tècnics als usuaris del servei públic d’ocupació.

També està previst que s’incloguen en el blog entrades i informacions elaborades per firmes convidades i per experts en l’àmbit de l’orientació, formació i recerca de feina.

Comparteix

Icona de pantalla completa