Diari La Veu del País Valencià
FAPA-València i EU rebutgen la ‘falsedat’ d’elecció de centre que comporta la zona única
RedactaVeu / València

La Federació de Pares i Mares d’Alumnes de la província de València, FAPA-València, ha demanat, al grup muncipal Esquerra Unida, unió amb la resta de partits polítics de l’oposició per a fer front a la “desfeta” que està duent a terme el Govern Valencià respecte de l’educació pública i que l’ensenyament siga prioritari en la política valenciana.

Membres de l’executiva de FAPA-València amb el seu president Josep Ricard Revert al capdavant, han analitzat, junt al portaveu del grup Municipal d’EUPV, Amadeu Sanchis i el Secretari d’Organització, Francesc Calatayud, l’estat actual de l’educació pública al País Valencià com a resultat de la nefasta política educativa de la Conselleria d’Educació.

Amadeu Sanchis ha comunicat a FAPA-València que presentarà pròximament una moció on es rebutge el Decret d’Admissió d’alumnes que consagra el districte únic i porta implícitament “la gran falsetat d’elecció de centre” per part dels pares i mares.

Així mateix ha convidat la federació a participar en la pròxima comissió de cultura i educació de l’Ajuntament de València per a vehiculitzar l’oposició al decret de la zona única ja que consideren “és una reivindicació social que els partits polítics canalitzem”.

Tant el president de FAPA-València, com els representants d’EU s’han compromés a treballar conjuntament la futura llei de règim local, ara en projecte, l’aplicació de la qual suposarà un gran impacte pel que fa a qui tindrà la competència del manteniment dels centres públics en les poblacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa