Diari La Veu del País Valencià
Esquerra Republicana del País Valencià afronta una renovació profunda de la seua direcció

RedactaVeu / València.

Esquerra Republicana del País Valencià celebrarà, el proper dissabte, el seu VII Congrés a Sagunt. L’òrgan màxim dels republicans valencianistes aprofitarà per a renovar la seua direcció i acordar les línies de treball per als propers 4 anys. Tancat el termini de presentació de candidatures, s’ha presentat una sola candidatura a la presidència d’Esquerra: l’encapçalada per Josep Barberà. Aquest congrés suposarà una profunda renovació en la direcció dels republicans després de 15 anys de presidència d’Agustí Cerdà.

Josep Barberà (Benicarló, 1983) actualment és regidor de Cultura de l’Ajuntament de Benicarló dins la coalició Compromis-Esquerra Republicana. Ha sigut militant d’Esquerra Republicana des del 2004, cap de llista en la circumscripció de Castelló durant les eleccions espanyoles del 2008 i cap de llista d’’Ara, País Valencià’ en les darreres eleccions generals del 20 de desembre. Barberà ha proposat com a principals eixos de la seua candidatura “potenciar la vessant municipalista d’Esquerra Republicana del País Valencià, així com seguir ampliant la suma amb forces valencianistes i d’esquerres”.

La resta de la candidatura està formada per Núria Arnau (vicesecretària d’Organització), Francesc Sanchis (vicesecretari de Coordinació Territorial), Pau Osòrio (secretari d’Administració Econòmica i Finances), Domènec Garcia (secretari de Política Municipal), Anna Peña (secretària d’Imatge i Comunicació) Joanfran Martínez (secretari de Polítiques de Salut), Laura Domingo (secretària d’Ensenyament), Joan Vea (secretari de Política Econòmica, Recursos Propis i Territori), Lluís H. Manero (secretari d’Acció Política), Joan Carles Campello (secretari de Moviments Socials), Raquel Gómez (secretària de Coordinació Sectorial), Mikel Forcada (secretari de Formació) i Pilar Navarro (secretària de les Dones).

Comparteix

Icona de pantalla completa