Diari La Veu del País Valencià
Jornada solidària de pilota al trinquet d’Alzira
RedactaVeu / Alzira

El trinquet d’Alzira acollirà demà divendres una jornada solidària de pilota. Per a l’ocasió es jugaran dues partides; en la primera, d’exhibició, un equip estarà composat pel millor pilotari de tots els temps, ‘El Genovés’ i pel tennista d’Ontinyent Juan Carlos Ferrero, recentment retirat de la pràctica professional. A la contra estarà un altre il·lustre de la pilota, Pigat II, ara seleccionador, i el també tennista Juan Miguel Such, que ocupa el número 30 en el rànquing nacional de la Reial Federació Espanyola de Tennis. L’enfrontament començarà a les 22:30 hores.

Tot seguit es completarà una segona partida, aquesta vegada protagonitzada per quatre dels millors pilotaris professionals de l’actualitat. En concret, els campions del Circuit Bancaixa, Soro III i Jesús, s’enfrontaran a Puchol II i Dani.

La presentació de l’esdeveniment estarà presidida pel diputat d’esports per València, Miguel Bailach, mentre que l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, farà d’amfitriona i tanacarà l’acte. També estaran presents representants de la Fundació Juan Carlos Ferrero i de l’ONG Adelante África, a les quals aniran destinats els diners recaptats. Per a les entrades s’ha fixat un preu únic de 12 euros encara que també s’ha habilitat una ‘fila zero’ en el següent compte bancari: 2100-86-53-200200051044.

En la seua intervenció, Bailach va assenyalar que “segur que la partida de professionals satisfarà tots els habituals del trinquet perquè és una de les millors confrontacions que es poden oferir hui en dia. Però a més, tenim l’afegit de la primera partida d’exhibició, molt singular en la seua configuració, que segur també despertarà l’interès dels aficionats. Encara que la principal motivació ha de ser la causa solidària, en la qual la Diputació de València col·labora amb la quantitat de dos mil euros, mil per a cadascuna de les fundacions implicades”.

Per la seua banda, l’alcaldessa Elena Bastidas es va felicitar pel fet que l’esdeveniment siga a la localitat d’Alzira: “Estic segura que els veïns d’Alzira i de la resta de la comarca es bolcaran amb aquesta cita perquè la causa ho mereix. Es tracta d’una jornada solidària que arriba de la mà de l’esport i tindrem l’oportunitat de presenciar dues partides molt diferents però igualment atractives. Una per la seua originalitat i l’altra per la qualitat dels participants. Per això, realitzem una crida perquè el divendres estiga ple el trinquet. I és que els aficionats no solament gaudiran d’un gran espectacle esportiu, també contribuiran a una gran causa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa