Diari La Veu del País Valencià
Rafa Xambó es mostra tranquil davant el possible veto de Ciudadanos
RedactaVeu / València

La setmana passada els grups parlamentaris proposaven diferents persones per formar part de l’Alt Consell Valencià de RTVV. Així, el PP, qui votà en contra d’aquest ens, proposava Juan José Braulio, el PSPV Vicent Vergara, Raquel Piqueras a proposta de Ciudadanos, Maria Lozano a proposta de Podem i Rafa Xambó a proposta de Compromís.

Un dia després C’s es plantejava vetar Rafa Xambó, tot fa indicar, segons publicaven alguns mitjans, perquè el sociòleg, músic i escriptor formava part de les llistes de Compromís en les passades eleccions, i entenen que no és un candidat adient per a aquest òrgan, recollien els diaris.

Rafa Xambó es va manifestar a les xarxes davant la notícia d’un possible veto per part del partit de l’exparlamentària Punset, i deia al seu mur de Facebook: “Potser és això el que molesta del meu compromís amb els mitjans públics i la cultura del País Valencià perquè C’s es plantege vetar-me per al Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i altres Mitjans de Comunicació?”, seguidament compartia la notícia on gràcies a la denuncia de Xambó, el Tribunal Superior de Justícia anul·lava el nomenament d’Alejandro Reig com a director de RTVV en desembre de 2012, aleshores encara tot plegat sota el govern del PP.

Hores més tard, Xambó seguia amb arguments amb publicacions al facebook, pels quals es mostra un candidat idoni per assumir l’encàrrec del grup parlamentari que el proposa, així insinuava que potser “allò que els molesta a C’s siga el meu currículum?”, on seguidament enllaçava un complet currículum públic que poden consultar.

El suport a les xarxes no es va fer esperar, però hui hem volgut saber com encarava aquest possible veto a la qual cosa Xambó s’ha mostrat tranquil, a “l’espera de divendres, quan s’ha de votar”. Seguidament ha volgut afegir “no està clar que puguen fer això”, referint-se a la decisió de C’s, de fet “Fran Ferri m’ha transmès que fins i tot podia ser anticonstitucional, voler vetar una persona”.

Comparteix

Icona de pantalla completa