Diari La Veu del País Valencià
Llàcer & Navarro i el CPV Oliva units per la pilota

PilotaVeu / Oliva.

El passat divendres 26 de febrer es va celebrar, en el Nou Trinquet d’Oliva, la presentació dels 5 equips de la localitat que participaran en el Campionat Autonòmic de trios de raspall 2016 que el Grup empresarial Llácer y Navarro ha tingut l’oportunitat de patrocinar.

L’acte va transcórrer en un ambient festiu, aprofitant l’ocasió per a dur a terme la I Jornada Health & Life, inclosa dins del programa que ha posat en marxa l’empresa per a fomentar l’esport i la vida saludable entre els seus empleats.

El Director del Grup Llácer y Navarro va fer un discurs destacant els valors que transmet la Pilota Valenciana, com la disciplina, el companyerisme, la comunicació i el sentiment d’equip, i va remarcar el compromís de l’empresa en fomentar aquest esport tan arrelat al poble, així com també donar un impuls als esportistes locals.

Equip Llácer & Navarro CPV Oliva A. Foto: CPV: Oliva

Es van disputar dues partides, la primera d’elles la van jugar els empleats, que van voler provar aquest apassionant esport. Després es van presentar els jugador que participaran al campionat i, acte seguit, ens van delectar amb una excepcional partida.

Equip Llácer & Navarro CPV Oliva D. Foto: CPV: Oliva

Llácer & Navarro CPV Oliva: Va de Bo!!!

Comparteix

Icona de pantalla completa