Diari La Veu del País Valencià
La UPV ofereix unes Jornades d’Introducció a la Pilota Valenciana

PilotaVeu / València.

Si vols conèixer la pilota valenciana tens una oportunitat immillorable d’acostar-te a ella a la Universitat Politècnica de València.

Després de l’èxit de la jornada del curs passat, el Servei d’Esports de la UPV torna a organitzar una Jornada Tècnica de 10 hores d’Introducció a la Pilota durant els dies 11, 13, 18 i 20 d’abril de 16 a 18.30 a l’aula El Genovés i al trinquet de la UPV.

En aquestes sessions, destinades a tot tipus de gent i edats, l’alumne pot conèixer de primera mà la historia, modalitats, materials… així com les característiques més importants del nostre Esport. A més a més dintre de les activitats de la jornada hi haurà una taula redona oberta al públic en general programada per al dimecres 20 d’abril a les 16.

Alumnes participants en la jornada passada al frontó de la UPV. Fotografia: PilotaVeu

El curs és gratuït per als estudiants de la UPV i de cost reduït per als socis d’esports, llicenciats en CAFE i és convalidable per 0,33 ECTS per als alumnes de grau.

El termini d’inscripció està obert des del 20 de gener i hi ha places limitades.

Pots inscriure’t i trobar més informació al següent enllaç:

A més a més al Trinquet de la UPV també es realitza l’escola de la Pilota dilluns i dimecres de vesprada de 18.30 a 20.30. Aquesta escola començà la seua activitat el passat mes de febrer. Més informació al següent enllaç:

Comparteix

Icona de pantalla completa