Diari La Veu del País Valencià
Naixen els ‘Masters Pilota Generalitat Valenciana’ d’Escala i Corda i Raspall

RedactaVeu / València

El primer torneig a arribar serà el corresponent a la disciplina d’aire. El Masters Pilota Generalitat Valenciana d’escala i corda començarà dimecres que ve dia 24 en el trinquet de Guadassuar amb la disputa de la primera semifinal. Els escollits per a esta partida són Puchol II, Javi i Tomás II així com León, Félix i Hèctor.

La segona eliminatòria es completarà un dia després, el dijous 24, en este cas en el trinquet Pelayo. Els contendents seran Soro III i Dani, que tindran en la contra a Álvaro,Jesús i Herrera.

Després d’açò, els dos equips vencedors pugnaran pel títol en el trinquet de la Generalitat Valenciana a Montcada. La final es jugarà el diumenge dia 28.

Pel que fa al Màsters Pilota Generalitat Valenciana en la modalitat de raspall, la primera semifinal es jugarà el divendres 10 de maig en el trinquet de Piles on Marrahí, Alberto i Miravalles s’enfrontaran a Pepe, Coeter II i Xoto.

La segona semifinal tindrà lloc en el trinquet de La Llosa de Ranes el dissabte 18 de maig i en este cas s’anuncia a Moltó, Dorín i Sidahmed contra Moncho, Sanchis i Canari.

El torneig conclourà el diumenge 26 de maig en el trinquet de Bellreguard amb la disputa de la gran final.

Els dos trofeus coincideixen a reunir als millors pilotaris de cada modalitat. Esta és una de les primeres actuacions del Pla Director de la Pilota Valenciana en l’àmbit professional d’ambdues disciplines.

Comparteix

Icona de pantalla completa