Diari La Veu del País Valencià
La semifinal entre Pedreguer-Masymas i Benidorm es trasllada de Massamagrell a Pelayo

RedactaVeu / València.

La segona partida de la semifinal del Circuit Professional d’escala i corda entre les formacions de Pedreguer-Masymas (Miguel, Pere i Héctor II) i Benidorm (Pere Roc II, Dani i Tomàs II) es trasllada del trinquet de Massamagrell, on estava previst que es disputara, a Pelayo. La causa és l’amenaça de pluja i la impossibilitat de jugar en un trinquet descobert com és el Tio Pena de la localitat de l’Horta Nord. La partida començarà a les 17.30 hores.

Pere Roc II, Dani i Tomàs II arriben a aquest segon assalt de l’eliminatòria amb l’obligació de guanyar per a forçar el desempat ja que, en la primera, el passat dia 11 a Vilamarxant, van caure contra el trio de Pedreguer-Masymas, en aquella ocasió format per Marc, Pere i Héctor II per malaltia de Miguel. El veterà escaleter recupera el seu lloc per a intentar classificar el seu equip per a la gran final.

Si guanyen Miguel i els seus, seran finalistes del campionat. Però si és Pere Roc II el que s’emporta el triomf de Pelayo, haurà de disputar-se la partida de desempat, programada per a divendres que ve al trinquet de Vila-real.

Comparteix

Icona de pantalla completa