Diari La Veu del País Valencià
Compromís denuncia les deficiències als frontons municipals de Quart de Poblet

RedactaVeu / Quart de Poblet.

Els frontons municipals de Quart de Poblet compten amb deficiències, segons ha denunciat el regidor de Compromís, Onofre Espinós Armero, en un comunicat.

Al primer frontó, l’únic amb les mides reglamentàries, hi ha un gran forat al centre de la paret “que el fa pràcticament inservible”, comenta Espinós. A més, continua afirmant que la il·luminació és deficient, sols compta amb tres focus que pengen d’una torre de ferro al costat de la contracanxa i que “els mateixos jugadors han revestit amb una lona de tatami treta d’un contenidor per a no deixar-se el cap en qualsevol moment”, ha manifestat el regidor.

A més, continua explicant que “els dies de pluja, sense el cobriment, hi ha tants bassals d’aigua que els xiquets, més que jugar a la pilota, juguen amb vaixells que fabriquen amb paper”.

Aquestes condicions, segons Espinós, han fet que jugadors professionals i aficionats es desplacen a altres clubs i que el planter estiga a punt de desaparèixer, ja que, a hores d’ara, no arriben ni a vint els inscrits.

Foto: Compromís Quart de Poblet.

A més, el regidor de Compromís també ha manifestat que se sent apenat perquè el Club de Pilota a Mà de Quart s’haja de desplaçar a poblacions veïnes com Aldaia o Xirivella, entre d’altres, per a poder jugar a galotxa: “Quart es mereix un carrer”, ha remarcat.

També, a través d’aquest comunicat, el regidor quartà ha explicat que els diferents governs valencians del PSOE i PP han tingut una mateixa resposta davant les seues demandes: “Venga usted mañana y hablaremos”, allargant així la degradació dels frontons de la població.

Foto: Compromís Quart de Poblet.

Partida homenatge a un frontó no reglamentari

El 2 d’abril, a les 16.30h, tindrà lloc, al segon frontó municipal de Quart de Poblet, que segons explica el regidor de la coalició no compta amb les mides reglamentaries, una partida per tal d’homenatjar Joaquín Abiertar, pare de Zacarías, un dels fundadors del Club de Pilota a Mà. Si voleu, podeu consultar tota la informació d’aquesta partida en aquest enllaç.

“Que rode la Pilota Valenciana és cosa de tots i de totes i això no és possible si les institucions i els organismes amb capacitat de decisió no tenen una implicació directa i un mínim de sensibilització per a poder recuperar el nostre esport per excel·lència”, ha conclòs Espinós.

Comparteix

Icona de pantalla completa