Diari La Veu del País Valencià
El FOLC organitza quatre conferències per debatre el País Valencià, ‘un país germà’
RedactaVeu / Barcelona

El cicle de conferències ‘El País Valencià, un país germà’ està organitzat per la Federació d’Organitzacions de la Llengua Catalana (FOLC), amb la col·laboració de l’Espai País Valencià, i que tindran lloc a la Casa València de Barcelona durant el mes d’abril.

La primera conferència serà el proper 5 d’abril a les 19.30h, i serà a càrrec del professor i columnista de La Veu, Ferran Suay, amb el títol ‘Llengua i Cultura al País Valencià’, una temàtica que anticipen sembla “una realitat ben viva, distorsionada mediàticament”.

El 12 d’abril serà el moment d’escoltar la ‘Història del País Valencià’, a càrrec de Pau Viciano qui de bestreta introdueix que cal conèixer “els moments històrics per a entendre el present”.

Dies després, el 19 d’abril l’economista Daniel A. Tirado parlarà sobre ‘l’Economia del País Valencià’, aquesta però és “una economia activa en un marc polític asfixiant”.

Finalment el 26 d’abril conclourà el cicle Francesc Viadel amb el títol ‘Societat i política al País Valencià’, el també columnista de La Veu, tractarà “la societat valenciana actual, els canvis polítics recents i les seues conseqüències”.

Comparteix

Icona de pantalla completa