Diari La Veu del País Valencià
Rafa Carbonell prepara un acte multitudinari per a presentar el seu equip per al Bloc

Xavier Pérez / València.

Després de més d’un any i mig de treball, Rafa Carbonell, històric militat del Bloc i actual cap de gabinet del conseller Climent, presentarà la seua candidatura per a dirigir el Bloc el dijous 14 d’abril, a La Nau de València.

La candidatura de l’alcoià s’enfrontarà a l’altra opció, la d’Àgueda Micó, que donà a conèixer el seu equip el passat divendres, i els militants hauran de decidir entre ambdues al Congrés dels dies 21 i 22 de maig (si no hi han eleccions estatals).

L’equip de Carbonell prepara un acte “multitudinari” baix el lema “Fent Bloc, millorem Compromís”, que demostra la “força” de la candidatura per al Congrés Nacional i és que volen que aquesta presentació un bany de masses després de l’èxit de la trobada de militants celebrada Dimarts Sant a Xàtiva.

Segons fonts de l’entorn de Rafa Carbonell, l’equip que es presentarà “tindrà noms molts significatius del nacionalisme valencià i hi haurà alguna que altra sorpresa”.

Cal recordar que aquesta candidatura té el suport de la corrent crítica del Bloc que es va mostrar indignada per com s’havia produït el pacte amb Podemos per a les eleccions estatals.

Així, d’aquesta forma, càrrecs públics com el conseller Rafa Climent, els diputats Jordi Juan, Jordi Sebastià, Tere García o Consol Castillo donen suport a la candidatura de Carbonell.

Comparteix

Icona de pantalla completa