Diari La Veu del País Valencià
Participeu: Tinc una pregunta per a vosté senyor director

PilotaVeu / València.

El director general d’Esports Josep Miquel Moya, ha reconegut durant les seues últimes intervencions que la Generalitat està realitzant una gran tasca de base per millorar l’estat de la pilota valenciana, però que és difícil que els aficionats aprecien a simple vista aquest treball si no es conta als mitjans.

Per tant, després de l’èxit de participació en l’entrevista realitzada el passat mes de desembre al president de la Federació, hem volgut repetir la mateixa experiència amb el nou director general d’Esports.

Així que per confeccionar l’entrevista es vol donar l’opció als lectors de ser entrevistadors i realitzar preguntes al director perquè ens conte en què i com s’està treballant, i com veu el futur de la pilota.

Procediment: Per a realitzar la pregunta caldrà fer un comentari sota esta noticia, juntament amb el nom i cognoms i la localitat de l’autor de la pregunta (no comptaran les realitzades en xarxes socials) des de dimencres 6 fins al dimecres 13 d’abril a les 22h.

De les preguntes realitzades seran escollides entre 15 o 20 i preguntades durant la setmana següent al director general d’Esports.

Així que ja sabeu, participeu en l’entrevista al director!

Comparteix

Icona de pantalla completa