Diari La Veu del País Valencià
Rafa Carbonell aposta pel municipalisme amb Ana Muñoz, Àlex Vilanova i Mentxu Balaguer
Xavier Pérez / València.

Mai s’havien escrit tantes línies sobre un congrés del Bloc Nacionalista Valencià. I és que la propera cita del 21 i 22 de maig -si no hi ha eleccions-, els militants d’aquesta formació política elegiran nova direcció per als pròxims anys.

Les xarxes socials bullen entre els partidaris d’Àgueda Micó i els de Rafa Carbonell i els missatges de suport a un o altre candidat es multipliquen. Si Micó ja va presentar el seu projecte a l’Octubre Centre Cultural, aquesta vesprada, a partir de les 19 hores, Rafa Carbonel, exvicealcalde d’Alcoi i actual cap de gabinet del conseller Rafa Climent, presentarà les seues credencials en una acte multitudinari que ha estat organitzat per l’equip del d’Alcoi sigil·losament.

Segons ha pogut saber La Veu, l’equip de Carbonell ha apostat ben fort pel municipalisme i, així, estaran, entre altres persones, per a aquest equip Ana Muñoz, Àlex Vilanova i Mentxu Balaguer.

Per a Rafa Carbonell, l’obediència a les bases és un dels “pilar fonamentals” i, per això, una de les persones que tindran un “pes molt important en la futura direcció nacional”- clar, si guanya Carbonell- és Mentxu Balaguer, regidora de Compromís de l’Ajuntament de Corbera (Ribera Baixa) i que representa “l’essència municipalista que ha treballat durant molts anys “per aconseguir majories absolutes com la de Jordi Vicedo en aquesta localitat”.

Ana Muñoz, Àlex vilanova i Mentxu Balaguer.

Per primera vegada, un poble de l’interior i castellanoparlant podria tindre veu en una futura direcció del Bloc de la mà de la regidora de Compromís per Set Aigües (Foia de Bunyol), com és Ana Muñoz. Des de la candidatura volen fer palès que els castellanoparlants del País Valencià “han d’estar ben representats en un projecte com el Bloc”.

Per últim, des de la Jana (Baix Maestrat) s’incorpora a l’equip el regidor Àlex Vilanova, i és que des de l’equip de Carbonell també volen una vertebració plena del País Valencià.

Aquesta vesprada, en La Nau es desvelaran altres noms i cal recordar que la candidatura compta amb el suport de Jordi Sebastià, Jordi Juan o Tere Garcia, entre altres destacats militants.

Comparteix

Icona de pantalla completa