Per Tecnonews / AMIC

Hi ha una creença en l’àmbit de les ciències modernes i la tecnologia que és sens dubte un dels motors d’aquests sectors. Conèixer tot el que ens envolta és indispensable per al nostre major coneixement del món. És cert que sense aquesta idea el progrés tècnic a què hem arribat i de què gaudim (o patim actualment) no hagués estat possible. Amb tot hem de dir que no sempre conèixer és sinònim de millora. Exemples com el següent demostren que en ocasions no conèixer alguna cosa ens fa o pot fer menys feliços.

Una empresa de joguines japonesa ha dissenyat un traductor de gats. Han llegit bé, un traductor de gats que compta amb 200 paraules i que transmet a l’amo del gat el que necessita o està pensant el gat en aquest mateix instant. Per a això tan sols hem de apropar el transistor aparell anomenat Meowlingual Cat Translation que a partir dels moviments i miols del gat donarà a conèixer les seves necessitats.

Així tal com ha revelat la publicació Japan Trend Shop, Meowlingual Cat Translation pot reconèixer 6 estats d’ànim diferents, 21 emocions bàsiques diferenciades i 85 tipus de control de la seva salut. El preu del gadget és de 169 dòlars i està disponible en rosa, negre i blanc. Tal com els analistes de la publicació que ha llançat la notícia asseguren, amb tota probabilitat aquest artefacte serà un èxit en una societat que sent veritable devoció pels gats.

No obstant això hem de preguntar més enllà de la utilitat de l’objecte, si realment volem saber el que pensa el nostre gat. Que potser no hi ha aspectes de la vida sobre els quals és millor el desconeixement i el “misteri”. Al cap sabrem que pensa el nostre gat però ens oblidarem del més important, passar una estona aquest animal de naturalesa oriünda.

Comparteix

Icona de pantalla completa