Diari La Veu del País Valencià
Facebook també emet en directe

Per Tecnonews / AMIC.

Les eines de publicació de vídeos en directe s’han popularitzat a Espanya gràcies a un home. Sí, ja ho saben, Gerard Piqué el controvertit jugador del Barça que mai deixa ningú indiferent, ha fet famós Periscope amb els seus vídeos en directe sobre l’avió en el qual es trasllada el seu equip.

Més enllà de l’enrenou mediàtic-esportiu que els seus vídeos en temps real han suscitat, el que demostren els mateixos és l’interès que els usuaris senten per aquest tipus de tecnologia que està fent furor.

Com no podia ser d’una altra manera, quan es tracta de les eines més avançades i populars, les grans empreses del sector no triguen molt temps a incorporar-les dins dels seus productes. Així, Facebook acaba de finalitzar la posada a punt del seu Facebook Live.

Aquesta eina dels de Mark Zuckerberg ja està a disposició en tot el món després d’estar només utilitzable en Estats Units. D’aquesta manera els usuaris de Facebook podran retransmetre vídeos en directe a tota la comunitat de la xarxa social o fer-ho al seu cercle restringit de contactes.

A més, segons ha confirmat la mateixa empresa, aviat s’inclourà dins d’aquest mateix nou servei, la possibilitat de poder dibuixar en directe o de poder escriure.

Comparteix

Icona de pantalla completa