Diari La Veu del País Valencià
Carbonell: ‘El consens és possible basant-nos en el projecte del Bloc i dels militants’

Xavier Pérez / València.

El Centre Cultural La Nau de València ha acollit aquest dijous la presentació oficial de la candidatura de Rafa Carbonell per a liderar el Bloc Nacionalista Valencià i que s’enfrontarà a la candidatura de l’actual secretària d’Organització, Àgueda Micó, abrigallat per uns 200 militants.

L’exvicealcalde d’Alcoi ha manifestat que el consens amb la candidatura de Micó és possible “sempre que respecte la voluntat dels militants i d’un projecte per al Bloc fort. Si fem un Bloc fort farem un millor Compromís, un Compromís que està en aquestos moments en un carreró sense eixida” perquè cada vegada que s’acudeix a unes eleccions la pressió i la tensió són insuportables”, declaracions que ha fet al periodistes.

Rafa Carbonell ha anunciat als mitjans de comunicació que el seu càrrec no serà obstacle per a arribar a un consens amb la “candidatura oficialista” –representada per Àgueda Micó-.

Carbonell ha lamentat que des de fa uns mesos cap ací el Bloc “està més feble que mai. La seu del carrer de Sant Jacint està buida i Dones en Bloc no existeix”.

Carbonell ha afirmat que “de cara al Congrés, tot són problemes pel que fa la participació dels militants” i, ha afegit, “per exemple, no es pot votar telemàticament, no existeix el vot universal”.

Rafa Carbonell ha justificat la presentació de la seua candidatura “perquè la direcció del Bloc ha afeblit el partit”. “Molts militants de base m’han demanat que em presente per a fer un Bloc més fort”, ha subratllat.

El candidat ha criticat que la direcció del Bloc pactara amb Podemos “contra l’opinió de les bases” en les passades eleccions estatals.

L’exvicealcade d’Alcoi també ha presentat en aquest acte a part del seu equip compost per Marta Miguel (Joves-PV, Picassent, l’Horta) Ana Muñoz (regidora a Setaigües, la Foia de Bunyol) Àlex Vilanova (regidor a la Jana, el Baix Maestrat), Mentxu Balguer (regidora Corbera, la Ribera Baixa) i Lluís Pastor, tal i com va avançar La Veu.

Emili Altur, Jordi Juan, Jordi Sebastià, Rafa Climent, Rafa Carbonell, Tere Garcia, David González i Quico Castelló a l’acte.

Comparteix

Icona de pantalla completa