Diari La Veu del País Valencià
‘Fent Bloc, millorem Compromís’ demana la inscripció automàtica dels militants per al Congrés

RedactaVeu / València.

Després de la presentació de la candidatura presentada per Rafa Carbonell per aspirar a dirigir el Bloc Nacionalista Valencià per als pròxims anys, l’equip de ‘Fent Bloc, millorem Compromís’ ha llançat un primer comunicat dirigit a la Comissió Organitzadora del Congrés (COC) i a l’actual direcció que “a causa dels problemes que estan tenint moltes companyes i companys per a la inscripció en el congrés del pròxim 21 i 22 de maig, es done automàticament per inscrits als cens del Congrés totes aquelles persones que estiguen al corrent de les seues quotes. El termini per a la inscripció, que s’ha de realitzar de forma telemàtica, s’acaba hui dilluns 18 d’abril”.

‘Fent BLOC, Millorem Compromís’ “creiem que aquesta és una decisió necessària al nostre partit ja que camina cap a la radicalitat democràtica en la qual hauríem d’estar totes i tots d’acord”.

Segons l’equip de l’exvicealcalde de d’Alcoi, aquesta mesura permetrà no posar cap impediment a cap militant i marcarà el camí del Bloc envers la democràcia, la participació i la transparència.

Alhora, ja que el congrés s’ha de realitzar a la Fira de Mostres de València, “pensem que no hi haurà cap problema d’aforament perquè tot el cens de militants del BLOC, al voltant de 3.300 persones, puguen participar-hi fent ús del seu dret democràtic com a militants d’un moviment polític, sempre que estiguen al corrent del pagament de les seues quotes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa