Diari La Veu del País Valencià
Bonig demana a Gènova expulsar per desobediència els 9 regidors de València

RedactaVeu / ACN / València.

El comitè de drets i garanties del PP valencià (PPCV) ha enviat un informe al PP estatal en el qual demana que considere com una infracció molt greu l’actitud dels 9 regidors de l’Ajuntament de València, investigats per presumpte blanqueig de capitals en el marc del ‘cas Imelsa’, que s’han negat a deixar l’acta de regidors, tal i com els ha demanat la direcció valenciana.

Segons que han confirmat a l’ACN fonts del PPCV, el comitè de drets i garanties valencià ha demanat l’aplicació de l’article 13.1 dels estatuts del partit, que considera una infracció molt greu la desobediència a les instruccions o directrius que emanen dels òrgans de govern i representació del partit així com dels grups institucionals del mateix. La decisió es produeix una vegada que s’ha acomplert el termini donat per la direcció del PP valencià perquè els 9 investigats abandonaren l’acta de regidors. Aquest informe s’ha remès a la direcció del PP espanyol perquè l’adjunte a l’expedient obert pel Comitè de Drets i Garanties.

Els 9 regidors investigats per presumpte blanqueig, tots els representants del PP a l’Ajuntament de València excepte un regidor (independent), es troben suspesos de manera cautelar de militància però continuen amb l’acta al consistori.

L’instructor de l’expedient obert als investigats (46 persones, inclosos els nou regidors), el diputat Francisco Molinero, entrevistarà durant els pròxims dies tots els regidors, exregidors i assessors implicats en aquesta presumpta trama de corrupció.

Comparteix

Icona de pantalla completa