Diari La Veu del País Valencià
Figo: ‘No solc parlar amb la premsa catalana, però faig una excepció perquè eres guapa’

RedactaVeu / València.

La resposta masclista de l’exjugador del Reial Madrid i del FC Barcelona durant la roda de premsa dels Premis Laures ha encès una onada de crítiques a les xarxes socials.

Així, quan la periodista de 8TV –TV privada de Catalunya- Núria Casas, li va preguntar a Luis Figo si s’havia alegrat més el cap de setmana passat amb la victòria del Reial Madrid o amb la derrota del Barça –a mans del València de Pako Ayestarán-, el jugador portuguès va contestar: “Normalment no parle amb la premsa catalana, però faig una excepció amb tu perquè eres guapa”…

Galanteria? Masclisme? La polèmica està servida, en especial a les xarxes socials, on es poden llegir tot tipus de reaccions a la resposta donada pel futbolista quan estava acompanyat per Carles Puyol.

Per cert, que Figo, encara que no es veu al vídeo, va contestar: “No m’alegre de les derrotes dels altres, perquè sóc un esportista. No sé el que tenen a Barcelona contra mi”. El que fóra jugador del Barcelona durant 5 anys –club que va abandonar, segons va indicar “per raons econòmiques, de família i de falta de reconeixement- va concloure la seua declaració afirmant: “Honestament, tant el dissabte, com el diumenge, vaig estar jugant al golf i no vaig veure cap dels dos partits. La meua vida no solament depèn del futbol, n’hi ha altres coses”.

Comparteix

Icona de pantalla completa