Diari La Veu del País Valencià
El PSPV exigeix l’execució urgent dels accessos des de l’A-31 fins a l’estació de l’AVE de Villena
RedactaVeu / Villena

El portaveu socialista d’Infraestructures en Les Corts, Francesc Signes, ha exigit al Consell que “negocie amb el Govern Central la realització i execució urgent dels accessos previstos des de l’A-31 fins a l’estació de l’AVE de Villena a causa de la falta de pressupost de la pròpia Generalitat”.

En aquest sentit, el grup socialista en el parlament valencià ha presentat una Proposició no de Llei, que es debatrà hui en la Comissió d’Obres Públiques, perquè consideren que aquesta obra prèvia “és completament necessària davant la posada en funcionament de l’estació de l’AVE a Villena que, segons ha anunciat el Ministeri, entrarà en funcionament el pròxim mes de juny”.

No obstant açò, Signes ha lamentat “l’enorme falta de previsió i planificació” perquè aquest accés directe des de l’A-31 “és fonamental” per a aquesta estació que està concebuda per a donar servei a les comarques de l’Alt i Mitjà Vinalopó, també a l’Alcoià, al Comtat, la Foia de Castalla. Per açò, sense l’execució d’aquesta obra, es veuran obligats a “fer quinze quilòmetres més, travessar un polígon industrial i també un petit nucli urbà, amb la pèrdua de temps que açò implica i amb les molèsties que generarà per l’augment de trànsit a Villena”.

Davant açò, els socialistes insten el Consell al fet que “si no pot fer front a causa de la mala gestió econòmica que ha realitzat el PP en els últims anys, prenga les mesures adequades perquè el Govern central assumisca aquesta adjudicació de forma urgent i després la Generalitat abonaria la quantitat corresponent”.

Comparteix

Icona de pantalla completa