Diari La Veu del País Valencià
Un any més, l’AAPSD d’Algemesí en la Caravana per la Pau

Eduard Ferrando / Algemesí.

L’Associació d’Ajuda a Persones Sahrauís amb Discapacitat (AAPSD) d’Algemesí és una ONG que executa el seu treball amb persones amb discapacitació severa als campaments de refugiats sahrauís a Tindouf (Algèria). Segons uns dels seus membres, Ferran Santos, “nosaltres volem fer un treball efectiu no solament quan viatgem als campaments, sinó també des d’ací, intentant conscienciar la gent perquè ajude el poble sahrauí”.

Per això, enguany tornen a participar en la Caravana per la Pau, una acció que organitza la Federació d’Ajuda al Poble Sahrauí mitjançant la qual s’envien als campaments on actuen les diferents associacions per a millorar la seua atenció domiciliària.

Foto: AAPSD

Ferran Santos ens recorda que “tot i que cada any l’ajuda que enviem és més important, mai és suficient i per això necessitem que la gent se sume al projecte”. Finalment, i per a donar continuïtat al projecte, a mitjan maig està prevista la nova visita als campaments per a, segons Santos: “El grau d’autosuficiència dels responsables i estudiar sobre el terreny quines són les accions més urgents que es necessiten als campaments”.

Comparteix

Icona de pantalla completa