Diari La Veu del País Valencià
La Veu celebra els 10.000 amics i amigues de Facebook

RedactaVeu / València.

Aquest dimarts 26 d’abril, a les 21 hores, la pàgina de Facebook de La Veu ha assolit la xifra de 10.000 amics i amigues que donen suport al nostre diari. A les altres xarxes socials, com Twitter, comptem amb 11.325 seguidors i en Google+ amb 3.368. Tot l’equip de La Veu convidem a afegir-se a tothom que encara no estiga en aquest gran grup, perquè com més serem més riurem i més “informats” estarem.

En els últims dies, coincidint amb la celebració dels actes commemoratius del 25 d’abril, entre ells la Festa per la Cultura retransmesa en exclusiva per streaming (amb fins a més de 300 connexions simultànies), s’han aconseguit pics diaris de més 11.000 visites a la nostra pàgina web.

Des de l’equip de La Veu del País Valencià volem agrair a tots els lectors i seguidors de les xarxes socials per la confiança dipositada i per fer que aquest diari valencià siga cada vegada més conegut i obtinga una major i imparable acceptació. Nosaltres seguirem treballant per tal de millorar i ampliar els continguts i oferir, molt prompte, un nou disseny del web.

Comparteix

Icona de pantalla completa