Diari La Veu del País Valencià
La campanya #PaellaEmoji i MyWigo Superview, finalistes als Premis d’Internet

RedactaVeu / València.

Aquesta setmana s’han conegut els finalistes dels Premis d’Internet 2016 i dos projectes valencians apareixen en aquesta llista: l’aplicació per a mòbils MyWigo Superview, de l’empresa valenciana de productes tecnològics MyWigo, i la campanya #PaellaEmoji, de la Fallera i Eugeni Alemany.

En el cas de la campanya #PaellaEmoji, duta a terme per la Fallera i Eugeni Alemany per tal d’aconseguir incloure l’emoji de la tradicional paella valenciana en Whatsapp, és finalista en la categoria de Publicitat – Estil de vida, on comparteix possibilitats de guanyar amb la campanya “La distancia no existe” de BlaBlaCar i la de “Nestle Fitness”.

L’app de MyWigo, que té com objectiu facilitar l’accés a la tecnologia a les persones majors i amb discapacitat visual, és finalista en la categoria Millor Aplicació per a Mòbils juntament amb l’app Twyp d’ING Direct i Wallapop. L’aportació valenciana és una aplicació d’Android que disposa de menús senzills i intuïtius que s’adapten a tots els seus terminals.

>

Fins el 10 de maig, a les 20h, es podrà votar per aquestes candidatures i d’altres, moment en què la decisió final passarà per un jurat format per un comitè d’experts que aportarà el seu coneixement i experiència en el sector per a donar el seu veredicte final.

Posteriorment, els guanyadors de cada categoria i la candidatura més votada es donaran a conèixer el 12 de maig en la gala de lliurament de Premis del Dia d’Internet, que reconeix les millors webs, campanyes, continguts, aplicacions i perfils en xarxes socials del món Internet de parla hispana.

Comparteix

Icona de pantalla completa