Diari La Veu del País Valencià
Amb un plantejament i un nus espectaculars, sols falta el millor: el desenllaç
PilotaVeu / Oliva.

La final de la XXIII Lliga Professional de Raspall Trofeu President de la Diputació s’ha plantejat com una magnífica obra literària, d’aquelles que t’enganxen i que no pots deixar de llegir perquè necessites arribar al seu desenllaç per veure i saber com finalitzarà la història.

I bé, si el plantejament de la 1ª final va tindre Ian, Moro i Miravalles, amb el color roig de la seua indumentària, com a guanyadors de l’encontre amb un ajustat resultat de 25 a 15, va ser durant la segona partida de la final, ja en el nus, on els blaus, formats per Ricard, Sanchis i Roberto, foren els clars dominadors amb un resultat molt favorable i menys lluitat que en la partida anterior i tancaren l’electrònic amb un 25 a 5.

I sí, parlem de la final de la Lliga Professional de Raspall, una final que ha alçat molta expectació i és que la idea de jugar-se el títol al millor de tres partides no ha defraudat al nombrós públic assistent que ompli el trinquets i que assaboreix el millor del raspall.

2ª final en acció al trinquet d’Oliva. Fotografia: David Sarasol.

Com sabeu la final la disputen els equips d’Ian, Moro i Miravalles contra Ricard, Sanchis i Roberto i tindrà lloc, com a colofó i desenllaç de la tercera i última partida, al mateix escenari que la segona, el Nou Trinquet d’Oliva, una instal·lació a l’altura i dimensions dels grans esdeveniments.

Serà diumenge de matí, també a les 11.30 hores i serà, sens dubte, una batalla èpica que coronarà els nous campions de la Lliga Professional de Raspall, que aquest any celebra la seua XXIII edició, on els guanyadors agafaran els relleus de Sergio, Alberto i Roberto, vencedors en l’última edició.

Per tant, el millor raspall es jugarà diumenge de matí al trinquet d’Oliva, així que, els amants de la pilota valenciana, i sobretot del raspall, tenen una cita al trinquet de la Safor.

Comparteix

Icona de pantalla completa