Diari La Veu del País Valencià
Compromís crida a participar els simpatitzants i militants als actes del 1r de maig

RedactaVeu / Castelló de la Plana

Segons el portaveu nacionalista Ignasi Garcia per a Compromís “tots els primers de maig són importants”. “Ens recorden –assegura- que gran part dels drets que teníem s’havien aconseguit per l’esforç de moltes persones anònimes, lluitant dia rere dia, freqüentment amb grans dificultats. Uns drets que ha anat picant el govern del PP de Rajoy els últims quatre anys”.

Els ciutadans van votar les passades eleccions generals a favor de polítiques més humanes i progressistes, segons García, “però no ha sigut possible fer-ho realitat per l’actitud del PSOE, que va decidir arxivar els principis que havia anunciat en campanya als seus votants. I, a més, va pactar amb Ciudadanos un programa contrari als seus ideals”. “El PSOE hauria d’aprendre del PSPV”, ha recomanat el portaveu de Compromís en referència al Pacte del Botànic.

Ignasi garcía. Foto: Compromís per Castelló.

Els militants i simpatitzants de Compromís “estarem en la manifestació -ha anunciat García- perquè defensem el que teníem i volem recuperar el que ens han tret” i perquè “volem anar més enllà” i lluitar pels drets de les treballadores i dels treballadors, “que són els de tota la ciutadania”.

Comparteix

Icona de pantalla completa