Diari La Veu del País Valencià
Ja pots escoltar el 12è Programa de ‘Colp a colp’

PilotaVeu / Godella.

Aquesta setmana parlem de la segona partida de la final de la Lliga de Raspall i, per suposat, de la tercera i definitiva partida que es disputarà aquest diumenge.

I ho fem amb novetats: aquesta setmana, la tradicional connexió amb un pilotari serà substituïda per l’entrevista que el programa d’humor Kale Barraka va fer a Moro i Ricard aquest dimecres passat.

A més, parlarem del raspall femení, del Trofeu President de la Diputació d’Alacant d’Escala i Corda i el Mas i Mas Mixt.

En competicions amateurs, analitzarem la jornada de la Lliga de Llargues i Palma i, en la secció de vocabulari, Sebastià Giner ens parlarà d’una expressió nova, mentre que en l’apartat cultural parlarem de Baptiste Ribes, que ha faltat recentment. I, com sempre, també farem referència a l’agenda de les partides de la setmana.

Recordeu que podeu seguir ‘Colp a colp’ a Facebook (www.facebook.com/colpacolp), on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa. Així, com també a Twitter si seguiu @colpAcolp_.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM tots els divendres a les 13.30h i els dissabtes a les 14h i el podreu escoltar, també, en la nostra web: www.pilotaveu.com.

Tot açò i molt més podreu escoltar-ho en el següent enllaç. Vos deixem amb el 12è programa de ‘Colp a colp’!
>
Clica al següent enllaç per escoltar el programa:

Comparteix

Icona de pantalla completa