Diari La Veu del País Valencià
La Veu ofereix en exclusiva el videoclip ‘Potser’ de Joanes i la Colla de Pantaix

RedactaVeu / València.

Revisat (Mésdemil, 2015) fou el treball que Joanes i la Colla de Pantaix llançà en 2015 amb 13 cançons: 6 dels discos anteriors, que han estat “revisades”, i 7 més d’inèdites.

Aleshores, La Veu es feia ressò del disc i destacava que les cançons havien estat “elaborades i presentades en format acústic, tot i que en alguns passatges no han pogut resistir-se a electrificar part dels temes. La veu peculiar de l’Eduard Joanes (cantant i líder dels mítics Pantaix) recorre tot el disc”. “Pel que fa a les cançons noves, Joanes i la Colla de Pantaix continua en la seua línia compromesa, fent palesos els moments que estem vivint, però sempre amb un to positiu i optimista”.

Eduard Joanes.

Actualment, Joanes i la Colla de Pantaix són Eduard Joanes (guitarra elèctrica, acústica i veus), Josep Maravilla (guitarra elèctrica, acústica, espanyola, guitarró i baix) i Carlos Llidó (bateria i percussió). I han comptat amb la col·laboració de Carraixet (cors i veus).

Portada del CD Revisat de joanes i la colla de Pantaix.

Us oferim algunes de les cançons que conformen aquest disc “Revisat” de la mítica banda de rock dels 80.

>

A més, el proper dimecres us oferirem en exclusiva el videoclip d’una d’aquestes cançons: Potser. La setena cançó del disc, que és una revisió de Gastronomia Radioactiva, que obria el disc del mateix nom en els anys 80.

Comparteix

Icona de pantalla completa