Diari La Veu del País Valencià
‘El Temps’, premi en la Nit de les Revistes i la Premsa en Català
ACN / Barcelona

El jurat ha distingit el setmanari ‘El Temps’ amb el guardó a millor revista; ‘El Vallenc’ amb el premi a millor publicació comarcal; ‘La Fura‘ ha estat reconeguda com a millor publicació gratuïta; i Nació Digital amb el premi al millor mitjà digital. D’altra banda, la Junta de la Federació formada per l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació) i l’ACPC (Associació Catalana de la Premsa Comarcal) ha atorgat el premi especial a la fotoperiodista Joana Biarnés i ha distingit també a Som Escola, Escola Valenciana, La Bressola i l’Assemblea de Docents de les Illes Balears.

En la resta de categories corresponents a mitjans de comunicació, Capgròs Comunicació s’ha endut el premi a millor empresa editora; el gratuït Se7, millor nova publicació; i en la categoria de millor treball periodístic s’ha guardonat ‘La fugida dels refugiats jueus durant la II Guerra Mundial a través dels Pirineus i Barcelona’ publicat a la revista cultural del Berguedà l’Erol.

Els reconeixements als 25 anys de trajectòria són per 777Comunica, Auriga i El Triangle i el reconeixement als 50 anys de trajectòria per la revista Vèrtex.

En aquesta edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, s’han presentat un total de 71 candidatures de mitjans de comunicació associats a alguna de les tres entitats que conformen la Fede­ració d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals: APPEC, ACPC i AMIC.

L’acte comptà amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras i de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

Comparteix

Icona de pantalla completa