Diari La Veu del País Valencià
Un programa de TV cerca els docents valencians més innovadors de Primària i Secundària

EP / València.

Televisió Espanyola (TVE) i la Fundació Telefònica cerquen a València els docents de Primària i Secundària “més innovadors” de tot el País Valencià, en un càsting que se celebrarà el 13 de maig per a participar en el programa d’entreteniment ‘Poder Canijo’, que s’emetrà pròximament en la cadena pública per a “reconèixer” el talent dels professors.

Un total de 40 docents en actiu seran els triats per a formar part d’aquest programa televisiu per a tota la família, en el qual hauran de mostrar “les metodologies més innovadores que els permeten aconseguir el màxim d’aprenentatge en els seus alumnes”, segons ha informat la Fundació Telefònica en un comunicat.

Per a poder prendre part en el càsting, caldrà que cada participant emplene el formulari que es pot trobar en la següent adreça. A part de les seues dades de contacte, els candidats hauran d’explicar la innovació que treballen habitualment en les seues aules, com la seua manera original d’explicar Matemàtiques, Física o Música, el projecte amb el qual aconsegueixen que els seus alumnes coneguen millor les problemàtiques socials, adquirisquen afició per la Història o la Literatura, o l’ús de les tecnologies per a optimitzar l’aprenentatge d’idiomes.

Amb aquest espai televisiu, produït per DLO Produccions, TVE i Fundació Telefònica volen “reconèixer el talent i l’esforç dels milers de docents espanyols que diàriament tracten de convertir l’experiència educativa dels alumnes en una aventura d’aprenentatge apassionant”.

Comparteix

Icona de pantalla completa