Diari La Veu del País Valencià
Ja pots escoltar el tretzé programa de ‘Colp a Colp‏’
PilotaVeu / Godella.

Aquesta setmana la dediquem a la final de la Lliga de Raspall. Analitzem la tercera i definitiva partida de la final disputada a Oliva este diumenge.

També parlarem del president Diputació d’Escala i Corda, analitzarem l’última partida del triangular i ens prepararem per a la final d’esta setmana.

El protagonista d’esta setmana serà el trofeu Mixt Mas i Mas. Ja s’ha disputat una jornada, i este cap de setmana en tenim dos més, a més de les dos semifinals que es disputaran entre setmana.

A la secció vocabulari Sebastià Giner parlarà de l’expressió “casar les travesses” i a la cultural entrevistarem a Jose Genovés. I també tindrem tota l’agenda, que esta setmana es disputen moltes partides.

Recordeu que podeu seguir ‘Colp a colp’ a Facebook (www.facebook.com/colpacolp), on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa. Així, com també a Twitter si seguiu @colpAcolp_.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM tots els divendres a les 13.30h i els dissabtes a les 14h i el podreu escoltar, també, en la nostra web: www.pilotaveu.com.

Tot açò i molt més podreu escoltar-ho en el següent enllaç. Vos deixem amb el 13è programa de ‘Colp a colp’!

Clica al següent enllaç per escoltar el programa:

http://www.ivoox.com/colp-a-colp-06-05-16-audios-mp3_rf_11434837_1.html

Comparteix

Icona de pantalla completa