Diari La Veu del País Valencià
141 alcaldes i 87 portaveus del PSPV donen suport a l’Acord Valencià en el Senat
L. Part / València

Un total de 141 alcaldes i 87 portaveus del PSPV han subscrit hui dimecres i fins aquest moment el seu suport a la proposta de resolució que l’executiva nacional dels socialistes valencians va aprovar dimarts passat per unanimitat amb vista de negociar amb Compromís i Podem per aconseguir un acord en el Senat de cara a les pròximes eleccions generals del 26 de juny.

En el text es feia referència a la proposta perquè “des de l’autonomia de cada partit polític, l’esperit de diàleg i enteniment, però també des del convenciment que la situació de la Comunitat Valenciana ho necessita”, es negocie amb Compromís i Podem per tal d’aconseguir un acord valencià en el Senat “que contribuïsca a desplaçar el PP”, segons el text.

La resolució, aprovada per unanimitat per la direcció plenària del PSPV, ha rebut, en només huit hores, també el suport dels alcaldes (141) i portaveus (87) que s’adjunten en el document annex.

Per la seua banda, l’alcalde de Burjassot, el socialista Rafa García, ha fet públic hui un comunicat en el qual assegura que “no és moment de pressions que generen divisió” i aposta per “evitar qualsevol proposta de pacte electoral que puga generar divisions internes en el PSPV i el PSOE a escassos dos mesos de les eleccions”. García ha manifestat que “no s’hauria de demanar als alcaldes i alcaldesses que donen suport a la decisió d’un possible acord rebutjat pel federal” i que “cap socialista podria entendre que el PSOE concórrega amb Podem, un partit que ha dinamitat tota possibilitat de canvi a Espanya. Anar de la mà d’aquesta formació és anar en contra dels nostres interessos”.

Llistat d’alcaldes i portaveus socialistes.

Comparteix

Icona de pantalla completa