Diari La Veu del País Valencià
JovesPV exigeix que es cancel·le la cimera feixista a València

RedactaVeu / València.

Davant la convocatòria d’una cimera feixista a la ciutat de València el proper dissabte 21 de maig, l’àrea de Política de JovesPV, junt amb el seu secretari general –Quique Castelló– i el portaveu nacional –Víctor Medina– han fet públic el manifest ‘Cap feixista a casa nostra’.

Al text, que es pot trobar íntegre a la pàgina de Facebook l’organització juvenil valencianista condemna “l’existència i la impunitat del neofeixisme i ideologies afins a l’Estat espanyol i a Europa i mostra la seua oposició al fet que actes d’aquest tipus puguen celebrar-se a la capital del País Valencià o en qualsevol altra ciutat valenciana”.

Aquest text també s’ha fet arribar a Compromís, a qui JovesPV insta a denunciar la convocatòria i emprar els instruments que tinguen a l’abast per aconseguir la seua cancel·lació immediata; una petició que també estenen al Consell de la Generalitat.

JovesPV alerta que, si se celebra aquesta cimera, València estaria acollint “el màxim exponent i representació” de la ideologia ultradretana i seria la capital del neofeixisme per un dia. “Un neofeixisme que està ressuscitant a Europa com un moviment organitzat internacionalment dins i fora del sistema democràtic europeu i que busca el retorn de la ideologia de l’odi”, afegeixen.

Comparteix

Icona de pantalla completa