Diari La Veu del País Valencià
‘A la valenciana’, nom de la coalició de Compromís, Podem i EUPV
RedactaVeu / EP / València

La coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha celebrat, en el seu compte de Twitter, l’acord aconseguit entre els partits i ha destacat que la coalició “aconseguirà un govern del canvi” amb “diàleg, governant per a les persones, garantint els drets i lluitant per la igualtat”.

En aquesta mateixa línia s’ha expressat l’altre portaveu de Compromís, Enric Morera, qui ha indicat: “Tenim una candidatura electoral valenciana àmplia per situar el País Valencià amb força en el Congrés i el Senat. El valencianisme de progrés suma”, ha destacat el també president de les Corts.

El dirigent d’aquesta formació, Joan Baldoví, ha agraït “a tots i totes” l’acord aconseguit i ha destacat que “tot el que val, costa; el futur és nostre”.

Des de Podem, el seu secretari general al PV, Antonio Montiel, ha indicat que mentre aquestes tres formacions tenen un acord “per a una candidatura de canvi al Congrés, Pedro Sánchez -secretari general del PSOE- “bloqueja un acord al Senat”.

Una altra de les representants de la formació morada, Àngela Ballester, ha celebrat la candidatura conjunta i ha apuntat: “Unim forces per a desempatar, per a guanyar-li les eleccions al PP”.

Per la seua banda, la dirigent d’EUPV, Glòria Marcos, ha indicat que l’objectiu de la coalició és “eixir a guanyar i multiplicar”, mentre que l’exdirigent d’aquesta formació, Ignacio Blanco, ha compartit en Twitter una imatge en la qual s’aprecia el nom de les tres formacions i ha apuntat: “Per fi #SumarPerAGuanyar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa