Diari La Veu del País Valencià
El Feslloch presenta la X edició amb una festa a Castelló de la Plana
RedactaVeu / Castelló de la Plana

El festival Feslloch, que ja ha confirmat la presència de bandes tan potents com Aspencat, Auxili, Senior i el Cor Brutal, Tirant lo Rock, Pellikana o Inèrcia, comptarà també amb els sards Train To Roots i el reconegut compositor Fermin Muguruza i la New Orleans Basque Orquestra com a convidats especials.

Aquesta és, segons els organitzadors, “només la primera part del llarg llistat de bandes, solistes o col·lectius de discjòqueis que ompliran de música els carrers, places i escenaris de Benlloch durant un enriquidor cap de setmana dedicat a la diversió, la convivència i la música i cultura en valencià”.

Un elenc artístic ple de sorpreses que es donarà a conèixer al públic el dia 20 de maig al ritme marcat pels discjòqueis castellonencs Mash Masters i la seua selecció de vinils “capaç de transformar la plaça de Santa Clara en una pista de ball pròpia de latituds tropicals. Reggae, ska, rocksteady, calipso, mento i bogaloo com a banda sonora per encetar el camí que ens portarà cap als #DeuAnysFeslloch”.

El Feslloch 2016 està organitzat per Escola Valenciana, l’Ajuntament de Benlloch i l’Associació Cultural el Pitxurrul i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de Castelló de la Plana.

L’acte de presentació tindrà lloc a partir de les 20h a la plaça de Santa Clara i es perllongarà fins a la 1 de la matinada aproximadament. Durant la sessió musical a càrrec de Mash Masters, s’estrenarà el videoclip i es presentarà el cartell complet de #DeuAnysFeslloch.

Mash Masters.

Comparteix

Icona de pantalla completa