Diari La Veu del País Valencià
Joves Socialistes parodia la campanya del PPCV per l’educació concertada. Vídeo
RedactaVeu / València

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha llançat aquest dilluns un vídeo a través d’Internet, en el qual, de forma irònica, animen a “cantar amb el Partit Popular” la cançó Libertad sin ira amb la qual els seus dirigents es van manifestar aquest cap de setmana per l’educació concertada a la ciutat de València.

Joves Socialistes ha utilitzat el mateix vídeo publicat pel PPCV en les seues xarxes socials, però manipulat de manera que apareixen destacats excaps i representants del PPCV detinguts per corrupció, com és el cas de l’expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, o l’exconseller Rafael Blasco, tots dos a la presó. A més, també hi podem veure l’exvicealcalde de València, Alfonso Grau, o l’exdelegat del Govern, Serafín Castellano, tots dos investigats judicialment per diferents causes.

Des de l’organització juvenil han recordat, a més, que “durant els vint anys de govern del PP, milers d’estudiants de l’ensenyament públic han sigut víctimes de les seues retallades i discriminació ideològica”, mentre que, en la seua opinió, “l’educació concertada i privada va gaudir de privilegis que hui el Consell que presideix Ximo Puig no està disposat a tolerar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa