Diari La Veu del País Valencià
‘La Represa’ entrevista Toni Mollà
RedactaVeu / Godella

La Represa, el programa d’entrevistes en profunditat gravat a Ràdio Godella per a la xarxa d’emissores municipals valencianes, ha convidat l’escriptor i periodista i columnista de la Veu Toni Mollà per al seu programa número 30.

En aquesta edició, que s’ha allargat fins a l’hora i huit minuts en la seua versió completa, Francesc Fort repassa la trajectòria de Toni Mollà des dels seus inicis com a pedagog a l’Escola la Masia, fins a la seua darrera etapa com a professor visitant a universitats americanes, que ha estat immortalitzada al seu darrer llibre, el dietari Un adéu a la tribu.

Durant l’entrevista, Mollà respon a les preguntes sobre diferents facetes de la seua trajectòria valencianista, plasmades a llibres com La utopia necessària i Converses inacabades, el llibre de converses que duia a terme amb Joan Fuster en el moment de la seua mort en 1992.

A més, al llarg de la conversa també s’aborda els inicis de Canal 9 des del punt de vista de qui fou el primer assessor lingüístic de l’ens, la difícil relació amb Amadeu Fabregat i la famosa llista de paraules prohibides, i anècdotes com el doblatge de Casablanca, que li van permetre conèixer un altre homenot com Ovidi Montllor.

Paco El Genovés, Joan Fuster, Alfredo Di Stéfano o Ovidi Montllor són alguns dels protagonistes de l’entrevista d’aquesta setmana.

La Represa és un programa d’entrevistes en profunditat que cada setmana analitza la trajectòria d’una personalitat del món de la cultura o la política valenciana. Es grava a Ràdio Godella, que estrena cada nova edició els divendres a les 11 del matí. Es reemet a Mislata Ràdio els dilluns a les 17 hores, i a Godella els dissabtes a les 13 hores, i els dimarts a les 19 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa