Diari La Veu del País Valencià
Puig acusa Rajoy d’”irresponsable” per visitar València sense reunir-se amb ell

Europa Press / València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha acusat aquest dimecres el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, de ser un “irresponsable” i de comportar-se “d’una manera deslleial” amb les institucions perquè “després d’estar molt de temps allí assegut, ara es mou”, en referència a la visita que realitza en aquesta jornada a la localitat valenciana d’Alfafar, on mantindrà una trobada amb representants de l’ensenyament concertat.

Puig ha considerat que Rajoy es mou “d’una manera deslleial” amb les institucions perquè “no és normal que visite València en campanya electoral sense tenir cap contacte institucional amb la Generalitat”.

El cap del Consell ha subratllat que ell com a responsable de la Generalitat és el representant de l’Estat a la Comunitat i, per açò, ha lamentat que Rajoy “haja preferit ser president del PP, amb una agenda preelectoral, que president d’Espanya”. “Així ens va com ens va”, ha dit, per a insistir que, al seu parer, Rajoy és “un irresponsable per fer aquest tipus d’actuacions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa