Diari La Veu del País Valencià
Galiana porta els seus ‘Escritos desde la intimidad’ a la Sala Clemente Pianos
Sixto Ferrero / València

“Demà és un dia de poca activitat musical al cap i casal, i pensem que potser un bon dia per muntar una bona festa”, això sí, al voltant de la reflexió impresa, és a dir, de la literatura musical que l’improvisador i crític musical valencià, Josep Lluís Galiana fa poc ha publicat amb una nova i prometedora editorial valenciana: Edictoràlia.

Es va presentar a la Fira del llibre de València fa tan sols unes setmanes, acompanyat aleshores per Romà de la Calle, el guitarrista Ruiz del Puerto i Sixto Ferrero. Des d’aleshores, la vàlua d’un llibre que recull els darrers vint anys d’activitat musical a València i de músics valencians a l’estranger, no ha fet més que créixer, en atenció i expectació.

Carles Marín.

Dimecres 1 de juny torna a València, a la Sala Clemente Pianos a les 19.30h es tornarà a presentar al cap i casal Escritos desde la intimidad (Edictoràlia, 2016). A la taula hi serà la regidora de Cultura de l’Ajuntament de València Glòria Tello, el director artístic de l’ADDA Josep Vicent, Luis Clement de Clemente Piano, Antonio Martínez director de l’SGAE a València i l’autor Josep Lluís Galiana.

Seguidament el Trio Rebec (Vicente Huerta, Mariano García i David Fons) oferiran un concert al qual posarà la cirereta l’actuació també del pianista Carles Marín. “Serà una festa” ens declara Galiana, qui després de l’èxit aconseguit amb La emoción sonora (Editorial Piles, 2015), ens ofereix ara Escritos desde la intmidad, un llibre ineludible per entendre i conèixer la nostra història musical més recent.

Comparteix

Icona de pantalla completa