Diari La Veu del País Valencià
Regidora del PP de l’Olleria: ‘Els homosexuals tenen trastocades les hormones’. Vídeo

RedactaVeu / l’Olleria.

El passat dilluns 30 de maig va tindre lloc la sessió plenària de l’Ajuntament de l’Olleria, on la regidora del Partit Popular, Gema Borrás, es va expressar en aquests termes: “Els homosexuals tenen trastocades les hormones”. No va poder continuar perquè el mateix alcalde de la ciutat, Julià Engo, li va demanar que no fera judicis de valor.
Aquestes declaracions es poden escoltar al vídeo de Compromís que ha compartit al seu Facebook l’alcalde d’Otos, Mario Mira, que anunciava l’aprovació per unanimitat d’una moció a favor del col·lectiu LGTB a la seua població i alhora manifestava que “caldran moltes més mocions, veient el que pensa gent com aquesta regidora del PP de l’Olleria”. La mateixa coalició de l’Olleria ha compartit també el vídeo al seu canal de Youtube.
>

Vídeo: Canal Compromís per l’Olleria.

El ple de l’Ajuntament de l’Olleria tenia també en l’ordre del dia de la sessió ordinària, en el punt 17, una moció del Dia de l’Orgull Lèsbic, Gai, Transsexual i Bisexual (LGTB), però en el moment en què es va començar a tractar la qüestió es van generar aquestes manifestacions per part de Gema Borrás, regidora del PP: “Jo simplement volia fer un xicotet comentari. A mi, per descomptat, els homosexuals em pareixen unes persones que hem de respectar, però crec que no estic d’acord amb el fet que diguen que són bojos, per descomptat que no, però sí que és cert que els homosexuals tenen trastocades les hormones”. En aquest moment, l’alcalde d’aquest municipi ha interromput la regidora i li ha demanat “que no fera judicis de valor respecte del comportament o l’orientació sexual de les persones”, a la qual cosa ella, finalment, respon que “no, jo no estic fent-ho”.

Aquest consistori està governat per Compromís (5 regidors), juntament amb el PSOE (2 regidors), enfront dels 6 regidors ‘populars’ entre els quals es troba Gema Borrás.

Al final del vídeo, la coalició Compromís l’Olleria mostra la seua disconformitat amb aquest incident. “L’opinió de persones com aquesta trastoquen la democràcia. Contra la LGTBIQfòbia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa