Diari La Veu del País Valencià
La regidora del PP de l’Olleria demana disculpes però…
Xavier Pérez / L’Olleria.

Demanar-li a un polític que demane disculpes després de fer unes afirmacions que inciten a l’odi és bastant difícil per al nivell de mediocritat que s’estèn per tot arreu. Però demanar disculpes i ficar sempre un “però” és més freqüent.

I això és el que li ha passat a la regidora del PP de l’Olleria (la Vall d’Albaida), Gema Borràs, que al darrer ple va afirmar que “els homosexuals tenen trastocades les hormones”

Gema Borràs ha demanat disculpes però ha assenyalat que les seues paraules “han sigut tretes de context i utilitzades políticament” contra ella i el Partit Popular. La regidora ha lamentat “profundament aquest incident” i ha recalcat que “en cap moment va ser la seua intenció ofendre cap persona”.

“Les meues paraules han sigut tretes de context i utilitzades políticament contra mi i el Partit Popular. Vull rectificar i demanar disculpes a totes aquelles persones que hagen pogut sentir-se agreujades per les meues manifestacions”, ha apuntat Borrràs.

D’aquesta manera, ha remarcat que “sempre he tingut un gran respecte a totes les persones, independentment de les seues idees, creences, gènere o orientació sexual”.

“Com ja vaig dir en la meua intervenció, encara que açò no ha sigut publicat, les persones LGTB mereixen tot el nostre suport i respecte, i hem de treballar perquè la igualtat dels seus drets siga real i efectiva”, ha afirmat.

Condemna del PP contra la seua regidora

Per la seua banda, el PP valencià ha condemnat les declaracions de la regidora del seu partit a l’Olleria . A través de les xarxes socials el PP valencià ha condemnat “rotundament” aquestes declaracions i ha afegit “ni ens representen ni ens identifiquen. Ningú pot atacar la llibertat dels altres”.

>

Lluitem contra la LGTBIQfòbia

Compromís per l'Olleria

Comparteix

Icona de pantalla completa