Diari La Veu del País Valencià
Aigua de Benassal entre les 3 millors del món

RedactaVeu / València.

L’alcaldessa de Benassal i presidenta del Consell d’Administració d’Aigua de Benassal, Mari Luz Monterde, i el director comercial de la marca, Rafa Boria, han arreplegat a Brussel·les el Premi al Sabor Superior de l’Institut Internacional del Sabor i la Qualitat. Per setè any consecutiu, Aigua de Benassal aconsegueix el màxim guardó entre els sommeliers que han tastat l’aigua. Per això, la marca ha accedit a l’exclusiu Diamond Awards, un reconeixement que tan sols han obtingut altres dues marques en el món: una japonesa i una altra alemanya. Monterde i Boria manifestaren la seua satisfacció “en nom de tots els que fan possible dia a dia el projecte d’Aigua de Benassal, on la qualitat i l’excel·lència és l’objectiu diari”.

Aigua de Benassal ha obtingut el Premi al Sabor Superior amb 3 Estels en les proves del jurat de l’Institut Internacional del Sabor i de la Qualitat (iTQi). El guardó fa que siga valorada per les seues propietats úniques i tinga una presència destacada entre la Carta d’Aigües dels millors restaurants. Els sommeliers i tastadors del jurat han certificat l’esforç que realitza Aigua de Benassal per oferir l’aigua de major excel·lència.

El iTQi reconeix i avala les propietats de l’Aigua de la Font d’En Segures amb el “Sabor Excepcional”. És la setena vegada que Aigua de Benassal aconsegueix aquest guardó, cosa que li ha donat dret a entrar en el Diamont Award “que premia de manera especial la constància i qualitat en sabor a nivell Mundial”, segons han apuntat els membres del jurat dels tastos. El Diamond Award únicament es concedeix a aquells productes que, d’una manera continuada, mantenen la seua aposta per la qualitat, distinció i exclusivitat.

Història d’una marca

Aigua de Benassal va ser declarada Minero Medicinal el 1928. Des de llavors, quasi un segle després, es manté com a referència entre les marques de major reconeixement a l’Estat i també a nivell europeu. La seua botella de vidre és símbol del producte de la màxima qualitat. I és que l’aigua de Benassal té una producció limitada per a respectar al màxim les excepcionals característiques de la deu que li dóna nom. L’acreditació del iTQi reforça i consolida l’esforç de tot l’equip d’Aigua de Benassal, la qual cosa suposa també un reforç com a destinació turística per a l’interior castellonenc. Aigua de Benassal forma part de Castelló Ruta de Sabor, la iniciativa de la Diputació de Castelló per a reconèixer els millors productes de les comarques del nord.

Comparteix

Icona de pantalla completa