Diari La Veu del País Valencià
Resposta a la carta oberta d’Antonia Català, per Luis Salom

Reproduïm a continuació la carta que ens remet Luis Salom per a exercir el seu dret a rèplica a la carta de Tona Català que vam publicar en aquest diari el passat dia 3 de juny. Adjunt a la notícia en format PDF poden consultar íntegrament el text original escrit en castellà.

“Davant el seu nou insult, aquesta vegada amb gran difusió i publicitat en mitjans de comunicació, li anuncie interposició de nova demanda de conciliació contra vostè prèvia a la querella per aquest nou greu fet. Aquesta acció judicial diferent, es presentarà en paral·lel a la formalització la propera setmana de la querella per incompliment d’allò acordat en el primer acte de conciliació, perquè la seua no és una disculpa, és una justificació de la seua profunda malvolença i odi cap a la meua persona i la meua família, en què, a més, es permet la llicència d’afegir noves falsedats.

Senyora Català, no em resignaré als seus insults i odi irrefrenable, perquè en cas invers, vostè ja m’hauria tret els ulls judicialment.

Com bé sap i no explica en la seua carta, el Sr Enric Morera, al febrer de 2012, ja va intentar callar-me denunciant-me a la Fiscalia per reproduir en Twitter una informació d’un mitjà de comunicació nacional (sense nom ni foto que identificara la seua filla https://twitter.com/luissalom/status/200916193312378881) perquè una d’elles havia sigut identificada per la Policia per cometre presumptament una falta contra el patrimoni valencià, i encara que a vostès els moleste molt la meua llibertat d’expressió, la Fiscalia va arxivar la seua denúncia perquè no hi ha Llei Mordassa que valga, almenys mentre no governe la seua coalició a Espanya.

Posteriorment, a l’agost de 2015, la seua filla va ser detinguda per portar presumptament 7 borses d’èxtasis en un festival i aquests van ser els meus tuits després de conèixer la notícia:

@jvsolerg es un tema delicado, @enricmorera no puede responder por su hija, pero si entender como ha tratado ÉL a otros estos años.

https://twitter.com/luissalom/status/635093196792573952

.@JuancaCastanos @migueloquesi @Ferran no debe dimitir @enricmorera por su hija, pero mira él como trata a otros

https://twitter.com/luissalom/status/635723023476199424

La repte al fet que demostre davant els tribunals les seues vetllades acusacions difoses en la seua carta contra mi, i per això li oferisc l’oportunitat de fer-ho en el nou acte de Conciliació a què serà cridada pròximament.”

VISCA LA LLIBERTAT!

Luis Salom

Comparteix

Icona de pantalla completa